Våra pågående uppdrag

Bra Boende Centralt arbetar med flera spännande projekt runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder att genomföra trygga och väl genomarbetade bostadsbyggnader med bostadsrätt som upplåtelseform. Nedan följer ett urval av projekt där vi hjälper projektören med ett helhetsuppdrag.

Brf Hummerviken 25 - 21 lägenheter

På vackra Öckerö pågår försäljningen av 21 bostadsrätter i fantastisk miljö. Med typisk skärgårdsstil och mer havet som närmsta granne är detta en strålande möjlighet att hitta ert drömboende. Bra Boende centralt hjälper BoAktivt i Sverige AB med helhetsuppdrag för detta projekt.

Läs mer på: brfhummerviken.se

Brf Takgöken i Majorna - 127 lägenheter

Vid Fixfabriken i Majorna pågår försäljningen av 127 moderna lägenheter. Här finns varierande storlekar mellan 1 - 5 rok i olika stilar samt stadsradhus med egna uteplatser. Projektör är F O Peterson & Söner Byggnads AB.

Följ projektet här och hitta din nya bostad redan idag. Inflyttning sker löpande. Försäljningen sker via Fastighetsbyrån.

https://www.fastighetsbyran.co...

Brf Konings Bakkae - 114 lägenheter

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris.

Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita.

Försäljningen sker via Svensk Fastighetsförmedling.

https://www.svenskfast.se/nypr...

Brf Branäs Mountain Village - 24 lägenheter

I expansiva Branäs, nära Soltorget planeras det att uppföras 24 trivsamma lägenheter med härlig utsikt. Samtliga om 3 rok med 6-8 sängplatser med bästa ski in/ski out-läge.

https://branasmountainvillage....

Brf Åbyvägen 15 - 12 lägenheter

Med centralt läge i Mölndal erbjuds 12 nyrenoverade och yteffektiva lägenheter. Här bor man bekvämt med närhet till köpcentrum, kommunikationer samt härliga naturområden.

Försäljningen sker via Svensk Fastighetsförmedling.

https://www.svenskfast.se/bost...

Brf Renslingan - 10 stugor

BRF Renslingan, som är en obelånad förening kommer att bestå av totalt 10 fristående bostadsrätter. 7 st befintliga stugor på ca 33-37 kvm är alla till försäljning och ska omvandlas och upplåtas till bostadsrätter. Utöver dessa 7 stugor uppförs just nu 3 st nya som har en total yta om ca 56 kvm.

Försäljningen sker via Husman Hagberg.

https://www.husmanhagberg.se/o...