Våra pågående uppdrag

Bra Boende Centralt arbetar med flera spännande projekt runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder att genomföra trygga och väl genomarbetade bostadsbyggnader med bostadsrätt som upplåtelseform. Nedan följer ett urval av projekt där vi hjälper projektören med ett helhetsuppdrag.

Brf Träkronan - 59 lägenheter

Nu gör vi plats åt citymänniskor med lägenheter som ger luft under vingarna. Ett bekymmersfritt boende i ett 8 våningar högt flerfamiljshus i trä, uppfört på kullen bland trädkronor i anslutning till Renströmska parken. Lägenheter med utsikt, tilltagen takhöjd, grön uteplats och dubbla balkonger. Här bor du i genuin kvartersmiljö i Östra Kålltorp, en kvart från centrala Göteborg. Projektör F O Peterson & Söner Byggnads AB.

Försäljning pågår. Inflyttning årsskiftet 2022/23.

https://fobygger.se/project/ostra-kalltorp/

Brf Takgöken i Majorna - 127 lägenheter

Vid Fixfabriken i Majorna har nu säljstarten gått av stapeln där 127 moderna lägenheter erbjuds. Här finns varierande storlekar mellan 1 - 5 rok i olika stilar samt stadsradhus med egna uteplatser. Projektör är F O Peterson & Söner Byggnads AB.

Följ projektet här och hitta din nya bostad redan idag. Första inflyttning är i slutet av 2023.

https://fobygger.se/project/fi...

Brf Rurik holms väg 11 - 55 lägenheter

På en fint belägen tomt i Floda centrum kommer det uppföras 55 moderna lägenheter. Försäljningen har varit en succé där samtliga är sålda utom 1. Storlekar är mellan 2 - 4 rok. Projektör är Skeppsviken Fastighets AB.

Försäljningen sköts av Martin Jönsson på Fastighetsbyrån i Lerum.

Inflytning är planerad till kvartal 2, 2023.

https://www.skeppsviken.se/bos...

Brf Park 22 - 45 lägenheter

Nu är byggnationen i fullgång och nästan helt klart för projektet Brf Park 22 i Mölnlycke. Detta är en grannfastighet till Brf BonTop, där köparna fick tillträde i september 22. Brf Park 22 består av 45 lägenheter och alla är redan sålda via Bjurfors Nyproduktion. Det perfekta läget på fastigheten med närhet till Mölnlycke centrum och den picknickvänliga Wendelsbergsparken. Inom några minuters promenad finns även restauranger, butiker, gym och förskolor. Projektör är Alhem Fastigheter.

Inflyttning beräknas till februari 2023.

https://www.park22.se/

Brf Boulognersjön - 59 lägenheter

Tillsammans med projektutvecklaren Skeppsviken Fastighet AB håller vi på Bra Boende Centralt nu på att uppföra en fantastisk fastighet i Norra Ekedal i Skövde. Brf Boulognersjön består av 59 lägenheter i varierande storlekar mellan två till fyra rym. Här kommer du bo enkelt, trivsamt och med hela Skövde runt hörnet.

Försäljning pågår via Svensk Fastighetsförmedling i Skövde.

Läs mer; https://www.skeppsviken.se/bos...

Brf Lillhagsparken 1 & 2 - 92 lägenheter

Projektören Wood & Hill har uppfört 92 lägenheter med unik parkmiljö. De boende kommer ha naturen som närmsta granne på kulturhistorisk mark. Ett lugnt område men med närhet till Göteborg centrum på bara 20 min. Båda etapperna är slutsålda via Nya Kvadrat fastighetsmäklare. Etapp ett fick tillträde till sina bostäder här i slutet september 2022 och etapp två kommer tillträda i december 2022.

Läs mer om projektet; https://brflillhagsparken.se/

Brf Kajen 6 - 30 lägenheter

Vi på Bra Boende Centralt har tillsammans med Projektören Aktiebolaget Toftö har redan genomfört Brf Kajen 4 och 5 viket innebär att det nu finns chansen för dig att bli ägare av en underbar bostad precis vid havet, i soligt söderläge med bästa utsikt över Skärhamn och Skagerrak.

Planerad inflyttning till första kvartalet 2023. Läs mer; https://www.gofab.se/objekt/ta...