Våra pågående uppdrag

BBC arbetar med flera spännande projekt runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder att genomföra trygga och väl genomarbetade bostadsbyggnader med bostadsrätt som upplåtelseform. Nedan följer ett urval av projekt där BBC där hjälper projektören med ett helhetsuppdrag.

Brf BonTop i Mölnlycke - 87 lägenheter

Boaktivt - Bontop bygger nu fantastiska lägenheter med stort aktivitetsutbud i centrala Mölnlycke om 1 - 3 rok. Exklusiva och moderna lägenheter med fri tillgång till pool, gym, vinterträdgård och boulebana. Gemenskap, sommar hela året och wellness, precis utanför din dörr. Projektör BoAktivt i Sverige AB.

Försäljning pågår. Inflyttning kvartal 3, 2021.

https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/harryda/molnlycke/molnlycke/boaktivt-bontop-molnlycke/191244

Brf Landevi Park 1 - 30 lägenheter

Landevi Park är ett eftertraktat boende med arkitektritade lägenheter i nära anslutning till Landvetter centrum. Huset kännetecknas av fasader i trä och långa balkonger som skapar fina uterum till varje lägenhet. Här hittar du bostadsrätter från ett till fyra rum, de flesta med utsikt över en ny, grönskande park. Projektör Kålltorp Projektutveckling.

Säljstart december 2020. Inflyttning preliminärt hösten 2022.

www.landevipark.se

Brf Träkronan - 59 lägenheter

Nu gör vi plats åt citymänniskor med lägenheter som ger luft under vingarna. Ett bekymmersfritt boende i ett 8 våningar högt flerfamiljshus i trä, uppfört på kullen bland trädkronor i anslutning till Renströmska parken. Lägenheter med utsikt, tilltagen takhöjd, grön uteplats och dubbla balkonger. Här bor du i genuin kvartersmiljö i Östra Kålltorp, en kvart från centrala Göteborg. Projektör F O Peterson & Söner Byggnads AB.

Försäljning pågår. Inflyttning årsskiftet 2022/23.

https://fobygger.se/project/ostra-kalltorp/

Brf Kajen 4 & 5 i Skärhamn - 21 + 32 lägenheter

På Kajen bygger vi nya hem alldeles vid havet, i soligt söderläge, med den bästa utsikten över både Skärhamn och Skagerrak. Här väntar det goda livet, med havsglitter och hamnpromenaden alldeles utanför dörren. Varje lägenhet kommer att erbjudas sin egen bryggplats där båten ligger redo att ta dig med ut på fisketur eller seglats. Välkommen till din nya hemmahamn - Kajen i Skärhamn! Projektör Aktiebolaget Toftö.

Brf Kajen 4 i Skärhamn består av 21 lägenheter och inflyttning är planerad till hösten 2021.

Brf Kajen 5 i Skärhamn består av 32 lägenheter och inflyttning är planerad till sommaren 2022.

Försäljning pågår för båda föreningarna.

https://www.gofab.se/objekt/nu-ar-forsaljningen-av-ytterligare-2-hus-med-32-nya-lagenheter-igang/

Brf Ärlan i Göteborg - 52 lägenheter

På Gråbergets sluttning med ett högt och soligt läge med vissa vyer utöver hamnen har vi nu nöjet att erbjuda 52 nyproducerade bostadsrätter! Moderna, energieffektiva och robusta byggnader som i väl valda delar glimtar mot 40 och 50-talets arkitektur vad gäller kulörer, materialval och stilrena lösningar. Projektör Skeppsviken Fastighets AB.

Försäljning pågår. Inflyttning våren 2021.

https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/goteborg/goteborg/vastra-centrum/majorna/brf-arlan-i-goteborg/206810

Brf Gläntan 3 i Fiskebäckskil - 23 lägenheter

Den tredje etappen i fantastiska Fiskebäckskil! 20-talet lägenheter varav 4 som hyresrätter fördelade på 4 byggnader i 2 plan. 1:or – 4:or ROK fördelade mellan 37-86kvm.

Försäljning pågår: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektID=2266590

Brf Norra Kajen - 24 lägenheter

Bostadsrätterna i BRF Norra Kajen i Oskarshamn är just sålda och inflyttade! Projektet innefattar 24 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök, 60-104kvm. Ett fantastiskt läge med generösa balkonger och en gästlägenhet för medlemmarna att disponera. Byggnationen startade i september 2019. Fastighetsmäklare var:https://www.pontuzlofgren.se/

Läs mer på:

https://bjcgroup.se/projekt/norra-kajen/