Genomförda uppdrag

Vi på Bra Boende Centralt arbetar med flera spännande projekt runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder att genomföra trygga och väl genomarbetade bostadsbyggnader med bostadsrätt som upplåtelseform. Nedan hittar ni ett urval av genomförda projekt som vi på Bra Boende Centralt varit med i nära samarbete med projektören.

Brf BonTop i Mölnlycke

Boaktivt - BonTop står nu klart och köparna fick tillträde till sina fantastiska lägenheter den 6 september 2022 i centrala Mölnlycke. 87 st exklusiva och moderna lägenheter med fri tillgång till pool, gym, vinterträdgård och boulebana. Gemenskap, sommar hela året och wellness, precis utanför din dörr. Projektör BoAktivt i Sverige AB.

Brf Landevi Park 1

Stort grattis säger vi på Bra Boende Centralt till de boende i Brf Landevi Park 1 som fick tillträde till sina bostäder i början av juli 2022.

Landevi Park är ett eftertraktat boende med arkitektritade lägenheter i nära anslutning till Landvetter centrum. Huset kännetecknas av fasader i trä och långa balkonger som skapar fina uterum till varje lägenhet. I detta projekt byggdes 30 lägenheter. Projektör Kålltorp Projektutveckling.

Brf Kajen 4 & 5 i Skärhamn

Här har ni ett havsnära projekt som vi på Bra Boende Centralt varit med i tillsammans med projektören Aktiebolaget Toftö. Brf Kajen 4 & 5 nya hem är alldeles vid havet , i soligt söderläge med bästa utsikten över både Skärhamn och Skagerrak. Till varje lägenhet finns det en egen bryggplats där båten är ligger redo för olika äventyr. I Brf Kajen 4 uppfördes 21 lägenheter och i Brf Kajen 5 var det 32 lägenheter.

Brf Ärlan i Göteborg

På Gråbergets sluttning med ett högt och soligt läge med vissa vyer utöver hamnen fick köparna tillträde till sina fina lägenheter i juni 2021. Moderna, energieffektiva och robusta byggnader som i väl valda delar glimtar mot 40 och 50-talets arkitektur vad gäller kulörer, materialval och stilrena lösningar. Projektör Skeppsviken Fastighets AB. Vi på Bra Boende Centralt är mycket glada över det goda samarbete kring detta projekt och hoppas på fler i framtiden!

Brf Norra Kajen

Bostadsrätterna i Brf Norra Kajen står klara för inflyttning i november 2020. Projekter omfattade 24 lägenheter och har ett mycket bra läge med generösa balkonger och en gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja. I detta projekt bistod vi på Bra Boende Centralt - BJC Group som projektör för byggnationen.

Brf Gläntan 3 i Fiskebäckskil

SMH Kilen AB har tillsammans med oss på Bra Boende Centralt har arbetat fram ett mycket gott resultat för uppförande av ett 20-tal lägenheter varav fyra som blev hyresrätter. Projektet bestod av fyra byggnader i två plan med 1 rok till 4 rok mellan 37-86 kvm.

Brf CouCou

I Örgryte Villastad i Göteborg har vi tillsammans med Tapajos färdigställt ett projekt med 15 lägenheter i varierande storlekar med fokus på yteffektivitet. Vi bildade Brf CouCou och de boende fick tillträde till fastigheten här i augusti 2022.