Genomförda uppdrag

Vi på Bra Boende Centralt arbetar med flera spännande projekt runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder att genomföra trygga och väl genomarbetade bostadsbyggnader med bostadsrätt som upplåtelseform. Nedan hittar ni ett urval av genomförda projekt som vi på Bra Boende Centralt varit med i nära samarbete med projektören.

Brf BonTop i Mölnlycke

Boaktivt - BonTop står nu klart och köparna fick tillträde till sina fantastiska lägenheter den 6 september 2022 i centrala Mölnlycke. 87 st exklusiva och moderna lägenheter med fri tillgång till pool, gym, vinterträdgård och boulebana. Gemenskap, sommar hela året och wellness, precis utanför din dörr. Projektör BoAktivt i Sverige AB.

Brf Park 22

Brf Park 22 i Mölnlycke hade inflyttning under februari 2023. Fastigheten består av 45 lägenheter vilka såldes via Bjurfors Nyproduktion. Det perfekta läget på fastigheten med närhet till Mölnlycke centrum och den picknickvänliga Wendelsbergsparken. Inom några minuters promenad finns även restauranger, butiker, gym och förskolor. Projektör är Alhem Fastigheter.


Brf Landevi Park 1

Stort grattis säger vi på Bra Boende Centralt till de boende i Brf Landevi Park 1 som fick tillträde till sina bostäder i början av juli 2022.

Landevi Park är ett eftertraktat boende med arkitektritade lägenheter i nära anslutning till Landvetter centrum. Huset kännetecknas av fasader i trä och långa balkonger som skapar fina uterum till varje lägenhet. I detta projekt byggdes 30 lägenheter. Projektör Kålltorp Projektutveckling.

Brf Kajen 4, 5 och 6 i Skärhamn

Här har ni ett havsnära projekt som vi på Bra Boende Centralt varit med i tillsammans med projektören Aktiebolaget Toftö. Brf Kajen 4, 5 och 6 nya hem är alldeles vid havet , i soligt söderläge med bästa utsikten över både Skärhamn och Skagerrak. Till varje lägenhet finns det en egen bryggplats där båten är ligger redo för olika äventyr.

I Brf Kajen 4 uppfördes 21 lägenheter och i Brf Kajen 5 var det 32 lägenheter. I Brf Kajen 6 var det 30 lägenheter. Sista inflyttning för Kajen 6 skedde under februari 2023.

Brf Norra Kajen

Bostadsrätterna i Brf Norra Kajen stod klara för inflyttning i november 2020. Projekter omfattade 24 lägenheter och har ett mycket bra läge med generösa balkonger och en gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja. I detta projekt bistod vi på Bra Boende Centralt - BJC Group som projektör för byggnationen.

Brf Gläntan 3 i Fiskebäckskil

SMH Kilen AB har tillsammans med oss på Bra Boende Centralt har arbetat fram ett mycket gott resultat för uppförande av ett 20-tal lägenheter varav fyra som blev hyresrätter. Projektet bestod av fyra byggnader i två plan med 1 rok till 4 rok mellan 37-86 kvm.

Brf CouCou

I Örgryte Villastad i Göteborg har vi tillsammans med Tapajos färdigställt ett projekt med 15 lägenheter i varierande storlekar med fokus på yteffektivitet. Vi bildade Brf CouCou och de boende fick tillträde till fastigheten här i augusti 2022.

Brf Träkronan

Nu gör vi plats åt citymänniskor med lägenheter som ger luft under vingarna. Ett bekymmersfritt boende i ett 8 våningar högt flerfamiljshus i trä, uppfört på kullen bland trädkronor i anslutning till Renströmska parken. Lägenheter med utsikt, tilltagen takhöjd, grön uteplats och dubbla balkonger. Här bor du i genuin kvartersmiljö i Östra Kålltorp, en kvart från centrala Göteborg. Projektör F O Peterson & Söner Byggnads AB.

Totalt byggdes 59 lägenheter som hade sin första inflyttning under december 2022.

Brf Ärlan i Göteborg

På Gråbergets sluttning med ett högt och soligt läge med vissa vyer utöver hamnen fick köparna tillträde till sina fina lägenheter i juni 2021. Moderna, energieffektiva och robusta byggnader som i väl valda delar glimtar mot 40 och 50-talets arkitektur vad gäller kulörer, materialval och stilrena lösningar. Projektör Skeppsviken Fastighets AB. Vi på Bra Boende Centralt är mycket glada över det goda samarbete kring detta projekt och hoppas på fler i framtiden!

Brf Rurik Holms väg 11

På en fint belägen tomt i Floda centrum har det uppförts 55 moderna lägenheter. Storlekar är mellan 2 - 4 rok. Projektör var Skeppsviken Fastighets AB och försäljningen ansvarade Martin Jönsson på Fastighetsbyrån i Lerum för.

Inflytning skedde under mars 2023.

Brf Lillhagsparken 1 & 2

Projektören Wood & Hill har uppfört 92 lägenheter med unik parkmiljö. De boende kommer ha naturen som närmsta granne på kulturhistorisk mark. Ett lugnt område men med närhet till Göteborg centrum på bara 20 min. Båda etapperna är såldes via Nya Kvadrat fastighetsmäklare. Etapp ett fick tillträde till sina bostäder i september 2022 och etapp två fick tillträde i december 2022.